AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş birisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş birisiyle telefonda konuşmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bir ödemede zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamla telefonda konuşmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle telefonda konuşmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulur.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalettir.

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir