AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, rahata kavuşmaya, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, yeni mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Kahve falında sevdiği insanla telefonda konuşmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş insanla telefonda konuşmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanla telefonda konuşmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir