AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte kestane pişirmek

Kahve falında ateşte kestane pişirmek

Kahve falında ateşte kestane pişirmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, hasretin biteceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada kestane pişirmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında soyulmuş kestane görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Kahve falında çok kestane görmek Allah katında günahlarının affolacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kestane görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında pazardan kestane almak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, haneye bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında ceviz ve kestane görmek büyük kazançlar getireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir