AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kestane görmek

Kahve falında kocaman kestane görmek

Kahve falında kocaman kestane görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, dertlerinin artacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kocaman kestane gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kocaman kestane görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ve kestane görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında kestane yemek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Kahve falında at kestane görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ kestane görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında denizde kestane görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, işlerinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında kestane ağacı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kestane şekeri görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir