AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kestane görmek

Kahve falında çok kestane görmek

Kahve falında çok kestane görmek işlerinin karışacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine yorulur.

Kahve falında çok kestane gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kurtlu kestane yemek sermayesinin çoğalacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış kestane görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at kestanesi toplamak faturaların biriktikçe birikeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden kestane almak istediği projeleri yapamayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval kestane görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış kestane yemek değişik insanlarla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kestane görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış kestane görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir