AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmiş birini gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kestiğini görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirirken ağlamak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir