AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında mezarlık bulamamak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak hayırlı adımlar atılacağına, huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar bulamamak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığı bulamamak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında mezarı bulamamak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Kahve falında bir yeri bulamamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolmak evini bulamamak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıları bulamamak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir