AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı bulamamak

Kahve falında mezarlığı bulamamak

Kahve falında mezarlığı bulamamak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sorunların teker teker aşılacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı bulamamak gördüyseniz:

  • Birlikte iş yapmak istediğiniz kişilerle tecrübelerinizi paylaşmanız durumunda statünüzü arttırabileceğiniz bir pozisyona gelebilir veya önerilen bir yer edinebilirsiniz.

Kahve falında mezarlık bulamamak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarı bulamamak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar bulamamak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığı bulamamak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında aramak bulamamak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında çıkış yolu bulamamak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev bulamamak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir