AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar bulamamak

Kahve falında mezar bulamamak

Kahve falında mezar bulamamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hastalıkların uzak duracağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar bulamamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlığı bulamamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar bulamamak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık bulamamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında mezarı bulamamak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik bulamamak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında kaybolup evini bulamamak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının eşini bulamamak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir