AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı bulamamak

Kahve falında mezarı bulamamak

Kahve falında mezarı bulamamak merdiven atlayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarı bulamamak gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında mezarlığı bulamamak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında mezarı bulamamak bolluk ve bereketin artacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar bulamamak üzüntülerin günden güne artacağına, problemleri teker teker çözeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını bulamamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık bulamamak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Kahve falında tuz bulamamak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalık bulaştırmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taksi bulamamak kırılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir