AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin kör olduğunu görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kızının kör olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kör olduğunu görmek onların bir adım önüne geçeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında kör bir adam görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör birine yardım etmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör sinek görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör gözlü birini görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek işsizseniz işe gireceğinize, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında kör insan görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir