AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kör olduğunu görmek

Kahve falında başkasının kör olduğunu görmek

Kahve falında başkasının kör olduğunu görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, oldukça büyük başarılara, eksik olan yanının tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi her konuda serbest bırakın.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör kıza yardım etmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini kör görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör göz görmek ekonomik gücün çoğalacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kör görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasını kör olarak görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında kör taklidi yapmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir