AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kemik görmek

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kemik gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mezarda kemikler görmek kuş gibi hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda kemik görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezar ve kemik görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında mezardan kemik toplamak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında mezar kemik görmek kime danışacağını bilemez olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir