AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç durmadan su içmek

Kahve falında hiç durmadan su içmek

Kahve falında hiç durmadan su içmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç durmadan su içmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında hiç durmadan su içmek umduklarını bulamayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç görmediği birine aşık olmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında hiç görmediğin birini görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek tutulan yolun isabetli olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir