AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, gözyaşına ve kedere boğulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı değişiklikler yapılması veya parasal konularla uğraşılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç görmediği birine aşık olmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak övgü dolu sözler işiteceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle evlenmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek çok para kazanılacağına, çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir