AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gölgesini görmek

Kahve falında birinin gölgesini görmek

Kahve falında birinin gölgesini görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kazancın gittikçe azalacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin gölgesini gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda kendinizi kısıtlamanız gerekmiyor.

Kahve falında gölge oyunu görmek etrafına güzel insanların dolacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında yılan gölgesi görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlik gölge görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gölgede yürümek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında azrailin gölgesini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam gölgesi görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gölgeden kaçmak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir