AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın gölgesi görmek

Kahve falında kadın gölgesi görmek

Kahve falında kadın gölgesi görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, başarılı işlere imza atılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kadın gölgesi gördüyseniz:

  • İnsanlar tahammülsüz olabilir.

Kahve falında kadın gölgesi görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah gölgeler görmek kendine olan güvenini yitireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün gölgesini görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, dua alacağına alamet eder.

Kahve falında erkek gölgesi görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sayılacağına ve sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında fare gölgesi görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gölge görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir