AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin ellerini tutmak

Kahve falında ölmüş birinin ellerini tutmak

Kahve falında ölmüş birinin ellerini tutmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bir organizasyona katılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, umutların yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ellerini tutmak gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Kahve falında öğretmenin elini tutmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elini tutmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık elle balık tutmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dertleşerek moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi elinde tutmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elini tutmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir