AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenin elini tutmak

Kahve falında öğretmenin elini tutmak

Kahve falında öğretmenin elini tutmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sevdiği insanların olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi konuda zayıflayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin elini tutmak gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında öğretmenin elini tutmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmeninin elini tutmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmen elini öpmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmen eli öpmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin el öpmek zaaflarına kapılacağına, iyilik görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir