AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenazeni görmek

Kahve falında kendi cenazeni görmek

Kahve falında kendi cenazeni görmek yeni kararlar alınacağına, yüklü siparişler alacağına, bol hayır duası alınacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işarettir.

Kahve falında kendi cenazeni gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Kahve falında birden fazla cenaze görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir cenazeye gitmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinin cenazesini görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze salı görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze selası duymak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında köyde cenaze görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında cenaze namaz kılmak işlerin daha kötüleşeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir