AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı cenaze görmek

Kahve falında yabancı cenaze görmek

Kahve falında yabancı cenaze görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yüzüne kan geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı cenaze gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yabancı birinin cenazesini görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Kahve falında yabancı cenaze görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi yıkamak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazede ağladığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek sağlıklı bir kişi olmaya, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında mezar cenaze görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir