AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze beklemek

Kahve falında cenaze beklemek

Kahve falında cenaze beklemek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kız çocuğunun olacağına, şansının bahtının açılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze beklemek gördüyseniz:

  • Yaratabileceği gerginliğe hazır olmalısınız.

Kahve falında cenaze beklemek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında hastanede sıra beklemek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında terminalde beklemek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda beklemek sıkıntısından kurtulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerde beklemek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işaret eder.

Kahve falında cami kapısında beklemek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında inek beklemek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir