AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cenazesini görmek

Kahve falında birinin cenazesini görmek

Kahve falında birinin cenazesini görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri ya da olayları detaylı şekilde ele almalı, planlarınızı buna göre değiştirmelisiniz.

Kahve falında cenazede oynamak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze ve kalabalık görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında cenazede fatiha okumak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında cenazede gelinlik giymek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin cenazesine gitmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze namaz kılmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Kahve falında köyde cenaze görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir