AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evde cenaze görmek

Kahve falında bir evde cenaze görmek

Kahve falında bir evde cenaze görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir evde cenaze gördüyseniz:

  • Merak sizi farklı yönlere, yerlere veya bilgilere taşıyabilir.

Kahve falında evde cenaze görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine alamet eder.

Kahve falında evde cenaze kalabalığı görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir evden cenaze çıktığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden cenaze çıktığını görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden cenaze çıkarmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında eve cenaze getirmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze evi görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir