AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze giderken görmek

Kahve falında cenaze giderken görmek

Kahve falında cenaze giderken görmek hayatından çıkaracağına, dertlerin aşılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze giderken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar hayatınızın güzelleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında cenaze giderken görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında annesini hacca giderken görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca giderken uçağı kaçırmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında umreye giderken görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birini giderken görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını askere giderken görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine yorulur.

Kahve falında kendini doğuma giderken görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir