AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini görmek ayıplı yolara sapacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Kahve falında bir kişinin cenazesini görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin cenazesini görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin cenazesini görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalettir.

Kahve falında cenaze için ağlamak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında anne cenazesi görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir