AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu yikamak

Kahve falında burnu yikamak

Kahve falında burnu yikamak kötü duygularından arınacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında burnu yikamak gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Kahve falında burnundan kurt çıkarmak mutluluğu yakalayacağına, gönlünce harcama yapmasına yorulur.

Kahve falında burnuna yumruk atmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Kahve falında burnunun acıdığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun olmadığını görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında burnun delindiğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu büyük görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir