AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek

Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek

Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, ayrılık yaşanacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında burnumun kanadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının burnunun kanadığını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının burnunun kanadığını görmek kişinin kazancının artacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir