AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu sıkmak

Kahve falında burnunu sıkmak

Kahve falında burnunu sıkmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, mutluluğunun daim olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu sıkmak gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işlerinin bu sayede açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin burnunu sıkmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu sıkmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında çıbanı sıkmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah sivilce sıkmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında iltihabı sıkmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında dişi sıkmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir