AnaSayfa / Genel / Kahve falında küllenmiş ateş görmek

Kahve falında küllenmiş ateş görmek

Kahve falında küllenmiş ateş görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, canının sıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küllenmiş ateş gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Kahve falında ateşli kül görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küllenmiş ateş görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş külü görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş ve kül görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, planların aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanarak kül olmak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, böyle işlere kalkışacağına rivayet eder.

Kahve falında kül atmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kül olmuş ev görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında kızgın kül görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir