AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül yemek

Kahve falında kül yemek

Kahve falında kül yemek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Kahve falında kül yemek gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kül yemek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında kül olmuş ev görmek sevilen birinin geleceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında kül tablası görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşli kül görmek iş yeri sahibi olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan kül görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalettir.

Kahve falında kül rengi kedi görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kül dökmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir