AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayaklarını yıkadığını görmek

Kahve falında birinin ayaklarını yıkadığını görmek

Kahve falında birinin ayaklarını yıkadığını görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ayaklarını yıkadığını gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak sağlığın bozulacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarını sabunla yıkamak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında ayağı yıkamak daha büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ayaklarını yıkamak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında el ve ayak yıkamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak yıkamak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, fakirliğinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir