AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini şişman görmek

Kahve falında ölmüş birini şişman görmek

Kahve falında ölmüş birini şişman görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, evi yoksa ev alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, razı geleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini şişman gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Kahve falında şişman kedi görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eşini şişman görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birini olduğundan şişman görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında şişman biriyle evlenmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında şişman birini dövmek sabırla hayatına devam edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek isabetli adımlar atılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir