AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle oturup konuşmak

Kahve falında biriyle oturup konuşmak

Kahve falında biriyle oturup konuşmak düzeninin yeniden sağlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, başarısız ve mutsuz olacağına, aksiliklerin yaşanacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle oturup konuşmak gördüyseniz:

  • Yurtdışından iş bağlantısı yaptığınız misafirleriniz gelebilir.

Kahve falında oturup konuşmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle oturup konuşmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru yeşil ot görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üzerlik otu görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ot tohumu görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında süpürge otu görmek emeklerinin yarıda kalacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir