AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot çayı görmek

Kahve falında ot çayı görmek

Kahve falında ot çayı görmek üzüntü duyacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, aniden evlilik kararı alacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ot çayı gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Kahve falında çay otu görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında ot çayı görmek beklediklerini duyacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında deve otlatmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak ot görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan otlatmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında ot toplamak her anlamda şifa bulmaya, hayatının iplerini eline alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çemen otu görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ineği otlarken görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir