AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete oturamamak

Kahve falında tuvalete oturamamak

Kahve falında tuvalete oturamamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete oturamamak gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Kahve falında tuvalete oturamamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu otlatmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Kahve falında otlu su görmek hayırlı bir döneme girileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Kahve falında yabani ot görmek kırılan kalbin onarılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş ot görmek kişinin rahat edeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yabani ot temizlemek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Kahve falında ot yığmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oturan birini görmek işlerin başına geçeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir