AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturan aslan görmek

Kahve falında oturan aslan görmek

Kahve falında oturan aslan görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sürekli yerinde sayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında oturan aslan gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında oturan aslan görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta oturan birini görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında biberiye otu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında evelik otu görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ot satmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuru otları temizlemek bunun için sabırsızlanacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda oturan birini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ot yiyen inek görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir