AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyede oturan kadın görmek

Kahve falında sandalyede oturan kadın görmek

Kahve falında sandalyede oturan kadın görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sandalyede oturan kadın gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Kahve falında sandalyede oturan kadın görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında oturan kadın görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tahtadan sandalye görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kendini yiyip bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni sandalye görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sandalye oturmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sandalye aramak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Kahve falında akülü sandalye görmek ticarette şansının düşeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir