AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşle uğraşmak

Kahve falında ateşle uğraşmak

Kahve falında ateşle uğraşmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ateşle uğraşmak gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında ateşle uğraşmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında farelerle uğraşmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işarettir.

Kahve falında kargayla uğraşmak borçların kısa sürede ödeneceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında birileriyle uğraşmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında işle uğraşmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan uğraşmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla uğraşmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında fareyle uğraşmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir