AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör olduğunu sanmak

Kahve falında kör olduğunu sanmak

Kahve falında kör olduğunu sanmak parasının ve malının da artacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, şükredeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör olduğunu sanmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Kahve falında kör olduğunu sanmak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hamile sanmak moral bozukluğu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında hamile sanmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, şansızlığın kırılacağına inanılır.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında öldüğünü sanmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adet olduğunu sanmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir