AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kefenli görmek

Kahve falında ölmüş birini kefenli görmek

Kahve falında ölmüş birini kefenli görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kefenli gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak bir sebeple kendi içine kapanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kefen içinde görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet eder.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini kefenle görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir