AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan kefen çıkarmak

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, onurlu bir hayat süreceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek masa başı bir işe girileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar ve kefen görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Kahve falında mezar kefen görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işe zorla gidip geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda kefen görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan altın çıkarmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir