AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin yağdığını görmek

Kahve falında ateşin yağdığını görmek

Kahve falında ateşin yağdığını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ateşin yağdığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında ateşin yağdığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ateşin yandığını görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Kahve falında ateşin içine düşmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin yakmadığını görmek dedikoduya, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin içinde insan görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin çıktığını görmek itibarının ve makamının artacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ateşin içinde görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir