AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cehennem ateşini görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin yandığını görmek kendisine olan güveninin azalacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin cehennemde yandığını görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin konuştuğunu görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, küslerin barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini ateşin içinde görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir