AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlenip ayrılmak

Kahve falında sözlenip ayrılmak

Kahve falında sözlenip ayrılmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bol rızık elde edeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, daha rahat para kazanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sözlenip ayrılmak gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Kahve falında sözlenip ayrılmak işlerin ters gideceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet eder.

Kahve falında söz bohçası görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında birine söz vermek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kendi sözünü görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına işarettir.

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz çiçeği görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında söz dinlemek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz hazırlığı görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir