AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün mendili görmek

Kahve falında düğün mendili görmek

Kahve falında düğün mendili görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, işlerinin aksayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün mendili gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Kahve falında düğün mendili görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işlemeli mendil görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, önünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selpak mendil almak zor günlerin geride kalacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında pembe mendil görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mendil almak bazı sorunların başgöstereceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mendil satmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mendil yemek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir