AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden üzüm almak

Kahve falında ölmüş birinden üzüm almak

Kahve falında ölmüş birinden üzüm almak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, memur ise terfi edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden üzüm almak gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında kendini üzüm yerken görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, esenlik içinde olacağına yorulur.

Kahve falında taze beyaz üzüm görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz üzüm görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işarettir.

Kahve falında kuru üzüm çalmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Kahve falında iri üzüm görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm asması dikmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında üzümle oruç bozmak varlıklı kimse olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir