AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, dertlerin başlayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ve üzüm görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında incir üzüm toplamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm incir görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir üzüm yemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında incir ve üzüm yemek malının, parasının ve makamının artacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm incir yemek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir