AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm çalmak

Kahve falında kuru üzüm çalmak

Kahve falında kuru üzüm çalmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ileride çok zengin biri olacağına, büyük problemler yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm çalmak gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuru üzüm çalmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kara üzüm görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kuru üzüm görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında siyah kuru üzüm görmek rahatsızlıkların son bulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru üzüm vermek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, esenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kuru üzüm görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kara kuru üzüm görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir