AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze beyaz üzüm görmek

Kahve falında taze beyaz üzüm görmek

Kahve falında taze beyaz üzüm görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında taze beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında taze beyaz üzüm görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze kara üzüm görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında taze yeşil üzüm görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, maddi imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında siyah taze üzüm görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında taze üzüm görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında taze siyah üzüm görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında taze üzüm toplamak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir